Lost FORUM: Zagubieni, forum, season 4 download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, Josh Holloway, Sawyer, rmvb, avi, torrent

Lost | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4 zakończony

Dotacje dla forum. WYŚLIJ SMSa i pomóż w opłaceniu serwera - kliknij TUTAJ

4x13/14 There's No Place Like Home part 2: Wersja AVI | Wersja RMVB | Torrent | Napisy | Dyskusja
4x12 There's No Place Like Home part 1: Wersja AVI | Wersja RMVB | Torrent | Napisy | Dyskusja
4x11 Cabin Fever: Wersja AVI | Wersja RMVB | Torrent | Napisy | Dyskusja

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
2x14 One of Them
Autor Wiadomość
Dusqmad 
Administrator

Wysłany: 2007-12-17, 22:39   2x14 One of Them

Spodobała mi się historia z Sawyerem i żabą. Nie sądziłem, że samozwańczy szeryf dalej będzie takim luzakiem, a oto największym jego zmartwieniem staje się żaba, która nie daje mu się wyspać. Rewelacja :D To świetna życiowa postawa: nie bądź zbyt ambitny przy szukaniu problemów. Mało tego Sawyer by rozwiązać swój problem posunął się do użycia słów: „proszę” i „przepraszam”, kto by pomyślał...
Poza tym przerywnikiem odcinek jest bardzo dobry. Ciekawa retrospekcja: notabene kolejne przypadkowe spotkanie w przeszłości – Sayid i ojciec Kate. Akcja na wyspie też nie spuszcza tępa. Jestem przekonany, że pojmany to jeden z The Others.

Szarley 
Claire

Wysłany: 2008-02-10, 11:42   

Ale mnie z tą żabą jednak Sawyer zirytował :lol: Mógł jej nie zgniatać. Własciwie nie bardzo pojmuję wymiaru symbolicznego tej historii z żabką. Przeiceż Hugo mógł ją wynieść (okazuje się oto, że mam miękkie serce, choć łapiąc w lesie żabki, sam kilka przez przypadek zadusiłem w ręce :mrgreen: ).
No i retro Sayda. Uwielbiam retrospekcje tego bohatera!!! Nie, żeby były genialne nadwyraz, ale jakoś tak do mnie przemawiają. To - uczenie zawodu, ajk do tego doszło. Jak musiał się czuć. A pewnie strasznie... To jak go Amerykanie zostawili na pustkowiu... Wreszcie to, jak Sayd wykorzystywał swoje "talenta" na Henrym (Benie).
No i Henry!!!
Kto by pomyślał, że tak to się wszystko rozwinie. Czytałem, że Henry miał być nikim, że miał się tylko pojawić na kilka odcinków, więcej nie. Zresztą się nie dziwię. Te odcinki pamiętam najlepiej. Po prostu ten watek mnie tak wciągnął, że nie chciałem, by szybko zlikwidowali Henry'ego.

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-02-10, 14:14   

Henry'ego zrobili w tym serialu wspaniałego. To w jaki sposób manipulował czyjąś psychiką... najlepsze odcinki... teraz jako Ben jest nie gorszy to co robił ostatnio z Karlem czy Sawyerem. Cieszę się że go nie załatwili, bez niego ten serial stracił by dużą część uroku, byłby inny(Inny? :D ) A to w jaki sposób on kłamał...
Odcinek fajny, trochę emocji, sporo humoru i właśnie te spotkanie - ojciec Kate i Sayid

You are exactly where you want to be

Szarley 
Claire

Wysłany: 2008-02-10, 15:00   

Morgoth1993, mój Boże, nie pamiętam tego spotkania!!!

Dusqmad 
Administrator

Wysłany: 2008-02-10, 16:00   

Szarley, a pamiętasz zdjęcie córki? To na nim widziała Kate ;)

Szarley 
Claire

Wysłany: 2008-02-10, 18:21   

Rany, muszę sobie ten odcinek raz jeszcze zobaczyć!!!!! Nie pamiętam, dziura w mózgu!!! ;(

Odpowiedz do tematu