Chyba najciekawszy odcinek z tej serii:D bardzo pomysłowo zrobiona była końcówka... I teraz znowu wszystko się komplikuje...xD No to czekamy na następny odcinek...
Zupełna komplikacja. Sayid i Ben razem? Cytuje " Dzień w którym zaufam temu człowiekowi będzie dniem w którym sprzedam swoją duszę" Co się takiego stanie, co zmieni Sayida tak bardzo? No i kto jeszcze będzie dwiema osobami z szóstki Oceanic? No, a co do tego szpiega Bena, to niemoże być to raczej nikt inny jak Michael.
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
Co do Sayida to wydaje mi się że Ben postawił mu warunek że uwolni z wyspy resztę rozbitków gdy ten będzie dla niego zabijał. Tylko bardzo mnie zastanawia jak Ben uwolnił się z wyspy jak przecież jest więziony przez Johna
A co do człowieka Bena na statku to wg mnie może to być Michaił Bakunin, w końcu nie widzieliśmy jego śmierci. Mógł wypłynąć na powierzchnie i trafić na statek Naomi (a ta sytuacja pod wodą wydarzyła się jak Naomi była juz na wyspie czyli jej statek też był w pobliżu wyspy). Pojawia się tylko pytanie skąd Ben wie że Michaił (lub ktoś inny) jest na tym statku – jak się skontaktował z Benem
Mam nadzieję że odpowiedzi na te pytania pojawia się w najbliższych odcinkach, na który z niecierpliwością czekam
A co do człowieka Bena na statku to wg mnie może to być Michaił Bakunin
no tak, ale Michaiłowi granat wybuch w dłoni, wyrwało mu reke, wcale bym się nie zdziwił, jakby stracił też pół głowy. Faceta wykluczam. Byłoby to naciągnięcie, jakby się okazało, że Michaił jest na statku. Jeszcze więkze niż w przypadku Locka i Naomi.
Cytat:
Co do Sayida to wydaje mi się że Ben postawił mu warunek że uwolni z wyspy resztę rozbitków gdy ten będzie dla niego zabijał. Tylko bardzo mnie zastanawia jak Ben uwolnił się z wyspy jak przecież jest więziony przez Johna
no, do końca Lostów sporo czasu, więc a nóż widelec Ben zwieje?
Ale co do Sayda, to się zgodzę, że to jest prawdopodobne.
Michaił zmartwychwstał już dwa razy, więc czemu i teraz miałoby mu się nie udac?
Ja stawiam, że szpiegiem nie jest Michael, tylko ktoś zupełnie inny, nieznany. Chociaż nie wiem... Namieszaliście mi. ;D
Sprawy z Sayidem na razie nie rozumiem, już nie mogę się doczekac kolejnych odcinków!
Ben albo ucieknie sam, albo dogada sie z Lockiem, albo ktos go uwolni.. to moje zalozenia , Sayid obiecal sobie ze nie bedzie zabijal.. cos musial mu Ben namieszac albo jak mowicie poprostu obiecal ze ich uwolni.