Lost FORUM: Zagubieni, forum, season 4 download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, Josh Holloway, Sawyer, rmvb, avi, torrent

Lost | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Dotacje dla forum. WYŚLIJ SMSa i pomóż w opłaceniu serwera - kliknij TUTAJ
Dla osób, które pomogą ranga Sponsor i zdjęcie ostrzeżeń

Sezon 5 – premiera styczeń/luty 2009. Poprzednie dostępne w dziale DOWNLOAD.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
4x08 Meet Kevin Johnson
Autor Wiadomość
Dusqmad 
Administrator

Wysłany: 2008-02-01, 19:43   4x08 Meet Kevin Johnson

4x08 Meet Kevin Johnson

Retrospekcja: Michael

Premiera: 20.03.2008

Piotrek1230 
Locke

Wysłany: 2008-03-22, 08:40   

ja już nie wiem kto ten samolot podstawił Ben czy Widmore??

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-22, 09:16   

kto podstawil samolot to juz wiadomo - Widmore
odcinek byl nawet dobry, costam z tym Michaelem wymyslili ale ostatnie minuty po retrospekcjach zwaliły ten odcinek... by byl dobry a jest sredni
Ocena 7/10

mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-03-22, 10:51   

Ja oceniam odcinek na średni choc te retro z maichelem były świetne....
Zawiedziony byłes bo niebyło żadnej akcji na wyspie tylko na początku rozmowa z benem i mailsem i to głupie zakończenie.....
To teraz tak mam 3 pytanka...
1. Jak ten facio który gadał i maichelem wydostał sie z wyspy?
2. Co to jest ta stacja świątynia która jest tak niby bezpieczna i czemu ben kazał alexandrze tam isc? Czyzby wiedział że szykuje sie cos?
3. Kto zabił karla i Rousseau?

Moja ocena 7/10

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-22, 15:14   

3 pytanie - oczywiscie (wedlug mnie przynajmniej^^) inni, kto inny potrafilby cos takiego, a z resztą szli intruzi a oni byli gotowi na nadejscie gosci od Widmore'a z tej jakiejs "broni" strzelali ci co nie znali ich, ale dziwi mnie fakt ze ich zabili... moze to zrobili bo mysleli ze ta Danielle chciala zeby ja zaprowadzili (ona miala bron na rameniu zawieszona)
ale szczegol z tym :P

Meppo 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-22, 15:37   

Bardzo wiele osób na innych forach i Lostpedii twierdzi właśnie że to nie byli Inni, a ekipa z Frathowaca, Lepidus, Omar albo Keamy. Widzieliśmy ich we Flashbacku strzelających z karabinu, a odgłos strzelania w dżungli to był właśnie odgłos ognia pojedynczego z karabinu. Żeby dojść do świątyni potrzeba była półtorej dnia, trochę za krotko szli. Inni nie mieli też za konkretnych powodów żeby do nich strzelać, napewno rozpoznali by też córkę Linusa, a mimo to Alex i tak krzyczała że jest córką Bena. Wiedziała, że załoga Frathowca, jak to tylko usłyszy, nie zabije jej, tylko weźmie ją do niewoli, żeby szantażować Bena. Mądra dziewczyna, tak jak ojciec.

mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-03-22, 16:43   

Według mnie teoria że to lapidus i cała reszta strzelali jest prawdziwa :)
A pozatym sam Ben mówił że to miejsce jest bezpieczne....
Gdyby tak niemówł to by ich chyba tam nie posłał :)
Bardzo mnie pozatym interesuje ta atacja świątynia...
Czytałem gdzies ze odegra ona duza role w filmie :)

BartekChala 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-22, 23:10   

Dla mnie odcinek całkiem całkiem..... Obawiam się że córka Alexandra niepotrzebnie powiedziała na koniec że jest córką Bena..... :) czekam na 9, z niecierpliwością.... pozdrawiam

powerr 
Kate

Wysłany: 2008-03-23, 01:05   

Bardzo fajny odcinek, oceniam 8,5/10
Po raz pierwszy podobały mi się retrospekcje (zawsze wkurzały mnie), Bardzo fajnie pokazane co Michael robił po za wyspą. Niepotrzebnie tylko powiedział Waltowi prawdę że zabił te dwie kobiety.

Po tym odcinku już wiemy na 100% że ani Ben ani Widmore nie chcą aby ktokolwiek znalazł tą wyspę, z tą jednak różnicą że Ben chce aby również i Widmore jej nie znalazł, bo to oznaczało koniec Bena :!:

A teraz pytanie które zapewne nasuwa się każdemu: Kto szczekał na końcu odcinka do Karla, Alex i jej matki :?:
Mam nadzieje że odpowiedz poznamy w kolejnym odcinku, szkoda tylko że trzeba na niego czekać tak długo (prawie miesiąc) :-/

Lady S. 
Claire

Wysłany: 2008-03-23, 15:41   

Moim zdaniem odcinke...może być. Trochę przeciągały mi się niektóre momenty w retrospekcjach. Po za tym coś mi się nie zgadza. Nie wiem czy zauważyliście, ale po implozji Łabędzia, Ben powiedział, że stracicli oni łączność ze światem. Więc jeśli łódż podwodna wypłynie, to już nigdy nie powróci. Dlatego zastanawia mniem jakim cudem Tom znalazł się w realnym świecie, a potem wrócił na wyspe. I powiedział, że tylko niektorzy z nich tak mogą. Może to ma naprawde jakiś związek z tym całym efektem Cashmira, o któym mówił koleś z Orchidei?

michalchudek 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-24, 08:44   

Karla i Danielle zabili tamci. Przecież Ben nie libił Karla ani danielle. wiec zrobil zasadzke na nich. bo jakby to byli ludzie z tej łodzi to by zabili wszystkich od razu. tak mi sie wydaje ze to tamci.

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-24, 17:22   

Orchiea... czy to jakas stacja z trailera czy jakiegos odcinka nie oglądałem ???

adas 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-24, 17:40   

według mnie ekipa z frachtowca zabiła Karla i Danielle a Alex będzie służyć jako karta przetargowa żeby dostać Bena :roll: lecz zapewne Ben już ma jakiś plan co do nich :evil: ja też bardzo liczyłem że w końcu dowiemy sie czegoś więcej o Daniell :cry:

Lady S. 
Claire

Wysłany: 2008-03-24, 22:25   

własnie- od chyba 2 lat zapowiadali genialne flashe Danielle a tu mamy trupa...

A Orchidea... dowiadujemy się o niej z wpuszczonego w internet filmu instruktażoweg. Morgoth, nie mów że nie widziałeś??!!

LINK http://pl.lostpedia.com/w...BC_dla_Orchidei

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-25, 08:38   

Ta stacja i ten film będą umieszczone w serialu? ta stacja jest na wyspie czy to tylko dla fanów-internautów LOST???
Co do Danielle to też jestem okropnie zawiedziony... ale moze jeszcze przeżyć^^ w końcu to wyspa... i jak by nie patrzeć to jest serial :P

Lady S. 
Claire

Wysłany: 2008-03-25, 10:20   

w sumie to bym się nie zdziwiła gdyby wyspa ją uleczyła. A co do tej stacji- są dwie opcje: bo ten filmik został wyemitowany jako zapowiedź tego co czeka nas w 4 sezonie, tak powiedział jeden z producentów, jadnak niektózy mówią że to fake, ...i tak ogólnie, to ten film może być wszystkim.

Pan Planeta 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-25, 11:55   

dobry odcinek

już wiemy na 100%, kto stoi po stronie Wyspy (dobra?) a kto jest ten zły, bo jak inaczej Tom powiedziałby to wszystko, co powiedział Michaelowi?
czyli Innych można potraktowac jako naturalnych obrońców wyspy

szkoda śmierci Rousseau, miałem nadzieję, że ona może wiele wyjaśnić, np o grupie z którą trafiła na wyspę

trochę straciłem sympatii do Sayida bo w końcówce zachował się trochę frajersko ale z drugiej strony można go zrozumieć, w końcu Michael to zdrajca
----------
na gałązce, na gałązce stopa
(o srebrnej podeszwie!)

mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-03-25, 21:23   

Cytat:
trochę straciłem sympatii do Sayida bo w końcówce zachował się trochę frajersko ale z drugiej strony można go zrozumieć, w końcu Michael to zdrajca

O tak mnie też to wkurzyło...
Niespodziewałem sie że Sayid tak postąpi, wiedziałem ze niebedzie zadowolony i że sie na niego wkurzy ale nie że aż tak :)

Cytat:
szkoda śmierci Rousseau, miałem nadzieję, że ona może wiele wyjaśnić, np o grupie z którą trafiła na wyspę

Niby szkoda niby nie.... Może producenci poprostu nie mieli pomysłów co do niej i tak zrobili....
A pozatym poczekajmy ten miesiac na kolejny odcinek to zobaczymy....
Moze ona nie umarła, moze przeżyła...
albo moze strzelali do nich z takiego czegos ze tracą przytomnośc na pewien czas a teraz ich wezną i bede torturowac i wymuszac informacje o benie xD

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-26, 20:03   

patrząc na rane postrzałową (ile tam krwi poszło) i po odgłosach nietrafiających pocisków, oraz tych co trafiały w drzewa to były to AK47 lub jakaś inna broń palna

mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-03-27, 07:19   

Cytat:
patrząc na rane postrzałową (ile tam krwi poszło) i po odgłosach nietrafiających pocisków, oraz tych co trafiały w drzewa to były to AK47 lub jakaś inna broń palna

A ja nadal myśle że to Ci z frachtowca....
W końcu bez potrzeby nie pokazywaliby sceny gdzie strzelają do celu i to ruchomego :)

tomarek 
Zagubiony

Wysłany: 2008-03-29, 09:48   

ta broń co zabiła tych 2 ludzi to napewno nie jest AK47 bardziej mi na snajperke wygląda.... :-?

mortallym 
Zagubiony

Wysłany: 2008-04-13, 19:51   

Wydaje mi sie ze Ben zdobedzie te pieniadze ... Bo po co Alex wyslal do swiatyni pewnie chcial zalatwic kase...Ale nie wiem kto moglby zabic Karla i Matke Alex....hmmy..!! :-/ :-/

Damien 
Zagubiony

Wysłany: 2008-06-16, 14:52   

odnosnie Toma, to był pokazany urywek z przeszlosci a nie z przyszlosci tak jak we wczesnijszych odcinakach np o Sun, Saidzie itd. Cala akcja z Majkelem dzial sie jeszcze zanim wyspa utracila lacznosc!

Odpowiedz do tematu