Lost FORUM: Zagubieni, forum, season 4 download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, Josh Holloway, Sawyer, rmvb, avi, torrent

Lost | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Dotacje dla forum. WYŚLIJ SMSa i pomóż w opłaceniu serwera - kliknij TUTAJ
Dla osób, które pomogą ranga Sponsor i zdjęcie ostrzeżeń

Sezon 5 – premiera styczeń/luty 2009. Poprzednie dostępne w dziale DOWNLOAD.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
4x10 Something Nice Back Home
Autor Wiadomość
powerr 
Kate

Wysłany: 2008-03-21, 16:58   4x10 Something Nice Back Home

4x10 Something Nice Back Home

postać flashfowardów: Jack

Premiera: 1 maja 2008r.

Cassel 
Zagubiony

Wysłany: 2008-05-02, 12:04   

dobry odcinek. wiadomo ze jack przezyje bedzie chcial sie ozenic z kate ale nie na dlugo... jak wiemy z ostatniego odcinka 3 serii jack nie bedzie juz z kate... w tym odcinku zaczyna brac tabletki i zacznie pic - powod zobaczy swojego ojca...

tylko zostaje nie wiadoma co sie stalo z claire... wiadomo ze przezyli jednak dzieki temu pilotowi helikoptera...

odcinek nic specjalnego... najlepszy to wg mnie 5 i 9 :)

Piotrek1230 
Locke

Wysłany: 2008-05-02, 15:15   

Claire uciekła z tym niby,,tatą", to już wiemy dlaczego Aaron jest z Kate, Sawyear pewnie go jej oddał. Gdyby nie Lapidus ciekawie by było, a ja myślałem, że ludzie ze statku zostali zabici przez ten dym, a oni jednak żyją.Kate z Jackiem w przyszłości, ale Hurley namieszał Jackowi teraz prochy i się zacznie, ciekawe czemu dostał zapalenie wyrostka na tej wyspie?Tak jak przypuszczałem akcja przeniosła się od Bena do ludzi z plaży i tajemnice się nam nie wyjasniły

Kamani 
Zagubiony

Wysłany: 2008-05-02, 15:52   

sredni odcinek nic w nim takiego ciekawego nie było - jedyny pozytyw to zniknięcie Claire :-)

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-05-02, 16:37   

zaczęli jedynie objaśniać te futurospekcje, nic ciekawszego w odcinku nie było...
Jak dla mnie odcinek był za przeproszeniem "rzopny"^^ oceniam go na 3/10

tomarek 
Zagubiony

Wysłany: 2008-05-02, 20:54   

odcinek tak naprawde nic nie wniusł....tylko mnie 1 zastanawia bo tam ten typ(niepamientam jak ma na imie) ten co pomagał przy operacji Jacka jak rozmawiał ze soją żoną ona powiedziała że wyspa daje zdrowie a w przypaku Jecka było na odwrut...i to mnie dziwi...i tak sobie myśle że oprucz tego wyrostka jack miał to co Desmont fleshbecka... i chciał żeby Kate asystowała przy jego operacji...

Moja ocena 5/10 :569:

Lady S. 
Claire

Wysłany: 2008-05-03, 12:19   

Jak dla mnie może być, tylko okropnie irytuje mnie ten cały Christian Shephard..On żyje czy nie...w końcy wygląda na to, że jest normalnym człowiek....Widzi go Jack, Claire, i w dodatku koleś jeszcze tuli Arona...Mam nadzieje że Christian i pokrewieństwo Jacka i Clarie wyjaśni się w 4x11...

xms7 
Zagubiony

Wysłany: 2008-05-03, 13:22   

lol ? przecież pokrewieństwo się wyjaśniło w bodajże 2 sezonie! Christian jest po prostu ojcem Claire i Jacka ( z różnymi matkami sie rozmnazał ;) ), a ten Christian Shepard to jest Jacob IMO.

Serek 
Charlie

Wysłany: 2008-05-03, 13:39   

1. kiedy się wyjaśniło?? bo nie mogę znaleźć...
2. ale z kim rozmawiała Kate? wykonuje zadanie dla Sawyer'a.. ale z kim rozmawiała?

xms7 
Zagubiony

Wysłany: 2008-05-03, 13:49   

Serek napisał/a:
1. kiedy się wyjaśniło?? bo nie mogę znaleźć...
2. ale z kim rozmawiała Kate? wykonuje zadanie dla Sawyer'a.. ale z kim rozmawiała?

1. We flashbacku Claire. Pokazali tam wypadek Claire i jej matki (samochodowy) i Christian chciał dać pięniądze na eutanzaję matki, żeby nie cierpiała albo po prostu chcial jej sie pozbyc. Claire sie nie zgodzila , a matka i tak chyba umarla. No i wtedy sie okazalo ze jest to ojciec Claire ;) A ze jest ojcem Jacka to przeciez wiadomo ;)

Lady S. 
Claire

Wysłany: 2008-05-03, 14:12   

Ale chodzi mi o to pokrewieństwo , że oni(Jack i Claire) się dowiedzą o tym że są rodzeństwem... Jak dla mnie Kate rozmawiała z tą jego dziewczyną, co kiedyś przyszła do więzienia i pokazała zdjęcie córki...

mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-05-05, 14:57   

Cytat:
a ten Christian Shepard to jest Jacob IMO.

Tak jak tez tak uważam, jak oglądałem 4 01 gdy hugo znalazł tę chatke wtedy jakis kolo siadział na krzesle, jak sie dobrze przyjrzec to jest to własnie christian shepard :)
A wogóle to myśle że on jeszcze odegra przeogromną role w serialu, moze okarze się jescze jednym z członków Dharmy albo cos, mam nadzieje ze w nastepnym odcinku sie to wyjasni :)

Nosek ;o) 
Charlie

Wysłany: 2008-05-06, 09:51   

Odcinek jak dla mnie super. Pokazane mamy jak sie zaczelo szalenstwo Jacka.
A Hurley chyba umrze, wiecie czemu? W ost. odcinku 3 serii bylo cos o pogrzebie, Jack pytal sie Kate czy byla, czy czytala w gazetach, a ze Hugo powiedzial mu, ze ktos go wkrotce odwiedzi, a odwiedzil go tatus.... i tak zaczal swirowac. Poza tym Sawyer chcial zostac na wypie, sam to wybral, czyli reszta pewnie tez - Rose, Locke, bo tam wyzdrowieli, a reszta z nimi, na Sawyera nikt nie czeka, ale faktycznie Kate moze cos dla jego corki zalatwiac, ale czy ja wiem... moze faktycznie zdradza Jacka, bo znowu w ost. odcinku 3 serii powiedziala, ze musi wracac zanim ON sie zorientuje.... KTO??!! wiemy, ze Sawyer na pewno nie :D W najblizszym odcinku Jack dowie sie o tym, ze Claire jest jego siostra, bo powiedzial do Kate, ze ona nawet nie jest z nim spokrewniona, a nie chcial wczesniej sie zadawac z Aaronem, bo nienawidzil swojego ojca. Dodatkowo Charlie niby powiedzial, ze ma sie nim nie zajmowac....
Pokrecone to totalnie :P

To takie moje wrazenia na goraco, bo przed chwila zobaczylam, wiec sorry, ze tak nieskladnie.

Jakie to w ogole jest slodkie, ze Sawyer tak sie troszczy o Claire.... :D :) :mrgreen:

laska_sw 
Charlie

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-10-09, 16:57   

Zapraszamy do TVP1 o 20.20 :mrgreen:
ten odcinek nie aż tak mi się podobał, jak kolejny:D

Odpowiedz do tematu