o kurde, taki spojler, teraz nie mam już po co oglądac szóstego sezonu bo wszystko wiem, ciekawe tylko czyje było to oko, a może to oko to pan świątyni, a może strzela laserem jak cyklop z x-menów, no mimo wszystko nie mogę się już doczekać stycznia
A ja uważam że jest tam dym. Biały. Tak samo jak w większej części trailera.
Mam kolejną teorię. Wcześniej Czarny i Jacob byli na równi, później coś się stało i Jacob stał się ważniejszy, Czarny zamienił się wtedy w dym i mógł przybierać postać innych ludzi, teraz po śmierci Jacoba to Czarny będzie ważniejszy, a Jacob będzie dymem.
Albo od zawsze obaj mogli przybierać postać dymu.
Nie przesadzajmy, to jest niebo i drzewa dookoła, słaba jakość powoduje, że to wygląda jak dym. Już dużo ciekawsza kwestia to czyje to oko, ale imho i tak nic nam to nie da.
W sumie to też mi się wydaję że tam są po prostu drzewa widziane od dołu. Ale musiałem to napisać bo ta teoria nie daje mi spokoju.
A czyje to oko, wydaje mi się że Juliet miała zielone oczy, nie wiem kto jeszcze.
fourth - nie wiem, kto robił Twoją sygnaturkę, ale oko tej samej osoby jest trzecie od prawej na dole.
A Juliet to nie jest, Juliet ma inny kolor oczu i kształt dolnej powieki
EDIT: Ehh, jestem przeciwnikiem teorii spiskowych i daleko mi do świrów analizujących każdą klatkę serialu pod każdym możliwym kątem w celu poszukiwania ukrytych postaci ale ... przypadkiem zauważyłem to:
http://img38.imageshack.us/img38/8263/image5y.jpg
Twarz po prawej to prawie na pewno Juliet, po lewej - nie mam pojęcia. Zaraz obejrzę w lepszej jakości.
Kadr z pierwszej sceny pierwszego epizodu pierwszego sezonu, to samo odbicie w oku, ten sam układ włosków na powiece, czyli nie może to być nikt inny jak........ Jack. A ponieważ scena jest wklejona z pierwszego sezonu to zapewne tylko żart ze strony twórców. No chyba, że 6 sezon rozpocznie się od katastrofy Oceanic 815, tzn Jack i reszta trafią do swoich czasów
być może sezon 6 będzie sezonem pierwszym, ale na skutek wybuchu wydarzenia potoczą się w drugą stronę lub... przywódcą innych będzie Juliet znająca Jacka, Kate itd... i ze świadomością tego co się stało. Oczywiście nasi bohaterowie nie będą niczego pamiętali.
Genialna muzyka, aż ciarki mnie przeszły na wskroś,
Nie cierpię oglądać takich "powtórek", bo to pobudza
mój głodny umysł, co sprawia, że nie mogę myśleć
o przyziemnych sprawach, tylko o LOST .