Wysłany: 2008-02-17, 22:30 Charlotte Staples Lewis (Rebecca Mader)
Dane osobowe
Imię i nazwisko: Charlotte Staples Lewis
Miejsce zamieszkania: nieznane
Aktorka: Rebecca Mader
Charlotte Staples Lewis - urodzona 2. Lipca, 1979, w Bromsgrove w powiecie Essex w Anglii. Córka Davida i Janett. Miała dwie młodsze siostry. Studiowała na uniwersytecie w Kent. Doktoryzowała się w zakresie antropologii kulturowej na Uniwersytecie w Oxford.
Wyskoczyła na spadochronie z helikoptera, który prawdopodobnie wystartował ze statku. Jest członkiem ekipy poszukiwawczej, której głównym celem jest odnalezienie Bena
Przed przybyciem na Wyspę
Prowadziła badania naukowe w Tunezji, odkryła tam szkielet niedźwiedzia polarnego z obrożą noszącą logo Dharmy ze stacji Hydra
Na Wyspie
Jest w grupie ekipy poszukiwawczej, które przybyły na wyspę w celu odnalezienia Bena. Została ujęta przez grupę Locke. Ben usiłował ją zabić, lecz bezskutecznie. W odcinku The Economist Sayid wymienia ją za Milesa, a Charlotte wraca do ekipy z helikoptera
Ben powiedział o tym grupie Locke'a gdy mieli go zastrzelić (odcinek nr 2) udowodnił tym że ma na statku szpiega.
Osobiście lubie w niej tak jak Nadare akcent no i fakt że zna Faraday'a
Na początku nie darzyłem ją jakąkolwiek sympatią teraz trochę się rozkręciła, ale nadal mi się wydaje taka przebiegła i nie godna zaufania rozbitków. Szkoda gadać... Może sobie pożyć mi to wsio rybka
btw. Biedny Farady co on widzi w takiej kobicie xD ( Scena gdy Sun, Jin, Charllote, Faraday, są w medycznym bunkrze )
Wysłany: 2008-06-03, 09:06
Tez za nia nie przepadam , moze sie rozkreci , no chyba ze ja ukatrupia tak szybko jak to bylo z Ana-Lucia i Libby to wtedy raczej nie bedzie miala okazji