Lost FORUM: Zagubieni, forum, season 4 download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, Josh Holloway, Sawyer, rmvb, avi, torrent

Lost | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Dotacje dla forum. WYŚLIJ SMSa i pomóż w opłaceniu serwera - kliknij TUTAJ
Dla osób, które pomogą ranga Sponsor i zdjęcie ostrzeżeń

Sezon 5 – premiera styczeń/luty 2009. Poprzednie dostępne w dziale DOWNLOAD.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Co oznaczają liczby 4 8 15 16 23 42 ???
Autor Wiadomość
mikobro 
Jack

Wysłany: 2008-03-13, 20:14   

Cytat:
Miles mówiący szyfrem, ponieważ Kate podsłuchuje...

O tym samym juz kiedys pisałem...według mnie to nie chodzi żadną kasę tylko o cos innego cos o czym wie tylko ben miles i sam widmore...
A tak pozatym to jakby miles chciał szmalu toby wyskubał od Wiedmora w koncu onjest bardzo kasiasty....
Bo kto kupuje za 380 000$ dziennik ze statku :)

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-03-15, 17:07   

ale JAKIEGO statku... ooo właśnie... podobno odzyskano statek z którego wzięto ten dziennik, statek zwany Czarna Skała który zaginął w 1881 roku a naprawdę lezy głęboko w dźungli na Wyspie czyżby kolejna podstawka??? Bo nie wydaje mi się żeby po czymś takim wysyłano statek na morze...

Adamox11 
Charlie

Wysłany: 2008-05-31, 15:42   

4,8,15,16,23,42 <- - 6 licz , Oceanic six ,
Mysle ze moze byc cos takiego za kazda po jednej liczbie dla kazdego z oceanic six i jezeli wroca na wyspe moze znajda cos co uratuje swiat i kazdy bedzie musial podac liczbe stanowiaca najwieskze znaczenie dla niego w zyciu i wtedy wyjdzie ten kod (ciekawe jak by zareagowal Hurley..)

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-06-02, 22:15   

Adamox11 napisał/a:
ciekawe jak by zareagowal Hurley
zapewne tak samo jak zobaczył to co było na licznikach w prezencie urodzinowym :D
Całkiem ciekawe... ale to by było troche nie LOSTowe... takie...bajeczne^^

Menvalor 
Mr. Eko

Wysłany: 2008-06-03, 12:24   

Adamox11 napisał/a:
4,8,15,16,23,42 <- - 6 licz , Oceanic six ,
Mysle ze moze byc cos takiego za kazda po jednej liczbie dla kazdego z oceanic six i jezeli wroca na wyspe moze znajda cos co uratuje swiat i kazdy bedzie musial podac liczbe stanowiaca najwieskze znaczenie dla niego w zyciu i wtedy wyjdzie ten kod (ciekawe jak by zareagowal Hurley..)

Nom troszke za bardzo bajeczne jak napisal kolega wyzej.No ale po Lost mozna sie wszystkiego spodziewac :-P

Adamox11 
Charlie

Wysłany: 2008-06-03, 15:00   

Moze i troche przesadzilem xD Nie jestem pewien do konca z tym co pisalem ale wydaje mi sie ze Oceanic six i 6 liczb ma jakies powiazanie :))

::L:: 
Zagubiony

Wysłany: 2008-06-26, 10:52   

Mi się podobają dwie rzeczy związane z tymi liczbami

Cytat:
Przytrzymaj klawisz ALT w edytorze tekstowym (czcionką musi być 'System') i wpisz Liczby. Puść ALT, a pojawi się grecki symbol µ (Mi). Mu jest zaginionym kontynentem podobnym do Atlantydy

Mu to także nicość.

Cytat:
Jeśli przyjmiemy że dwie pierwsze liczby to dzień i miesiąc , dwie następne to godzina i minuty , a dwie ostatnie to lata , wyjdzie na to że koniec ludzkości nastąpi 4 sierpnia 2342 roku o godzinie 15:16. Inna kombinacja z datami nie pasuje.

by lostpedia
Swoją drogą ciekawe, czy jest to tylko wymysł fanów, czy producenci/scenarzyści chceli dać jeszcze jeden powód do zastanowienia się.

Adamox11 
Charlie

Wysłany: 2008-06-26, 21:01   

Ciekawe teorie hmm ta 2 kombinacja jakos bardziej mi sie podoba ale pamientajmy ze lost toczy sie mniej wiecej 2000 r (nie pamietam dokladnego roku moze 2002).
40 lat to jest roznica i jezeli Ben nie przesunal wyspy w Przyszlosc to raczej nie

Morgoth 
Ben

Wysłany: 2008-10-17, 20:31   

::L:: napisał/a:
Przytrzymaj klawisz ALT w edytorze tekstowym (czcionką musi być 'System') i wpisz Liczby. Puść ALT, a pojawi się grecki symbol µ (Mi). Mu jest zaginionym kontynentem podobnym do Atlantydy
Mu to także nicość.

Bardzo ciekawe^^ naprawdę nie wiem skąd ludzie biorą w głowie myśli żeby takich rzeczy szukać. Ja mam wrażenie że w odcinku w którym Hugo dostaje od taty samochód dostaliśmy od producentów upomnienie że jeszcze nie skończyła się kariera tych liczb i coś jeszcze ciekawszego z nimi będzie ^^

Odpowiedz do tematu