Miles mówiący szyfrem, ponieważ Kate podsłuchuje...
O tym samym juz kiedys pisałem...według mnie to nie chodzi żadną kasę tylko o cos innego cos o czym wie tylko ben miles i sam widmore...
A tak pozatym to jakby miles chciał szmalu toby wyskubał od Wiedmora w koncu onjest bardzo kasiasty....
Bo kto kupuje za 380 000$ dziennik ze statku
ale JAKIEGO statku... ooo właśnie... podobno odzyskano statek z którego wzięto ten dziennik, statek zwany Czarna Skała który zaginął w 1881 roku a naprawdę lezy głęboko w dźungli na Wyspie czyżby kolejna podstawka??? Bo nie wydaje mi się żeby po czymś takim wysyłano statek na morze...
4,8,15,16,23,42 - 6 licz , Oceanic six ,
Mysle ze moze byc cos takiego za kazda po jednej liczbie dla kazdego z oceanic six i jezeli wroca na wyspe moze znajda cos co uratuje swiat i kazdy bedzie musial podac liczbe stanowiaca najwieskze znaczenie dla niego w zyciu i wtedy wyjdzie ten kod (ciekawe jak by zareagowal Hurley..)
zapewne tak samo jak zobaczył to co było na licznikach w prezencie urodzinowym
Całkiem ciekawe... ale to by było troche nie LOSTowe... takie...bajeczne^^
Wysłany: 2008-06-03, 12:24
Adamox11 napisał/a:
4,8,15,16,23,42 - 6 licz , Oceanic six ,
Mysle ze moze byc cos takiego za kazda po jednej liczbie dla kazdego z oceanic six i jezeli wroca na wyspe moze znajda cos co uratuje swiat i kazdy bedzie musial podac liczbe stanowiaca najwieskze znaczenie dla niego w zyciu i wtedy wyjdzie ten kod (ciekawe jak by zareagowal Hurley..)
Nom troszke za bardzo bajeczne jak napisal kolega wyzej.No ale po Lost mozna sie wszystkiego spodziewac
Mi się podobają dwie rzeczy związane z tymi liczbami
Cytat:
Przytrzymaj klawisz ALT w edytorze tekstowym (czcionką musi być 'System') i wpisz Liczby. Puść ALT, a pojawi się grecki symbol µ (Mi). Mu jest zaginionym kontynentem podobnym do Atlantydy
Mu to także nicość.
Cytat:
Jeśli przyjmiemy że dwie pierwsze liczby to dzień i miesiąc , dwie następne to godzina i minuty , a dwie ostatnie to lata , wyjdzie na to że koniec ludzkości nastąpi 4 sierpnia 2342 roku o godzinie 15:16. Inna kombinacja z datami nie pasuje.
by lostpedia
Swoją drogą ciekawe, czy jest to tylko wymysł fanów, czy producenci/scenarzyści chceli dać jeszcze jeden powód do zastanowienia się.
Ciekawe teorie hmm ta 2 kombinacja jakos bardziej mi sie podoba ale pamientajmy ze lost toczy sie mniej wiecej 2000 r (nie pamietam dokladnego roku moze 2002).
40 lat to jest roznica i jezeli Ben nie przesunal wyspy w Przyszlosc to raczej nie
Przytrzymaj klawisz ALT w edytorze tekstowym (czcionką musi być 'System') i wpisz Liczby. Puść ALT, a pojawi się grecki symbol µ (Mi). Mu jest zaginionym kontynentem podobnym do Atlantydy
Mu to także nicość.
Bardzo ciekawe^^ naprawdę nie wiem skąd ludzie biorą w głowie myśli żeby takich rzeczy szukać. Ja mam wrażenie że w odcinku w którym Hugo dostaje od taty samochód dostaliśmy od producentów upomnienie że jeszcze nie skończyła się kariera tych liczb i coś jeszcze ciekawszego z nimi będzie ^^