Wysłany: 2008-06-04, 07:50
Tak bardzo fajne forum Moglo by tylko sie wiecej ludzi wypowiadac jak juz ktos napisal wyzej.Bo zauwazylem ze na forum w tej chwili wypowiada sie (czesto) mniej niz 10 osob
Choć jestem od niedawna na forum zauważyłem, że mało kto na nim się udziela. Nawet fajna szata graficzna chociaż Logo to nazwyklejsze... Zobaczymy co będzie później lepiej by było jakby więceh userów pisało i popieram innych którzy pisalio tym samym, że tylko garstka osób tutaj piszę.
Nie sądzę, by to się mogło zmienić. Za późno wystartowaliśmy by zostać jednym z popularniejszych forów o LOST. Większość fanów serialu udziela się już na forach, które powstały wcześniej... Oczywiście nie mówię, że z kilku aktywnie udzielających się użytkowników nie może się zrobić kilkunastu/kilkudziesięciu
forum bardzo ciekawe, szata graficzna, rozkład tematów dobrze mi znany^^
ogolnie sprawia wrazenie dobrze prowadzonego i uporządkowanego. Dosc przyjazne dla nowych uzytkowników. Tylko rzeczywiscie trochę tu pusto. Przywykłam chyba za bardzo do ciagłych tłumów na forum o PB 'o kazdej porze dnia i nocy'