Wys³any: 2008-03-08, 19:51
Zastanawia mnie, jaka bêdzie reakcja Sayida i Desa na michaela....Pozytywna, czy negatywna?? I w ogóle jak t± scene odegrali aktorzy...??Saiyd: " Ach Michael odnalaz³es nas!! A my¶la³em....¿e...CO?? Pracujesz dla Bena??!!" Taka moja hipoteza.
_________________ Rules are rules... If we don't have them, we're savages...
Nie ze zdjeciem jest juz dobrze ale mam inny problem...
Kim on kurde jest !!!
Go¶c mi sie jakby kojarzy ale nie mam bladego pojêcia skad....
Power wez powiedz...
Wed³ug mnie moze to byc kapitan
A teraz zobaczcie aktorów którzy bêd± wystêpowaæ go¶cinnie w 7 odcinku:
Wystêpy go¶cinne:
Sam Anderson jako Bernard,
Jeremy Davies jako Daniel Faraday,
Rebecca Mader jako Charlotte Lewis,
Jeff Fahey jako Frank Lapidus,
Kevin Durand jako Keamy,
Marc Vann jako lekarz,
Grant Bowler jako Kapitan Gault,
Lanny Joon jako Dr. Bae,
Zoe Bell jako Regina,
Christine Kim jako pielêgniarka,
I inni
No i zapomnia³es jeszcze o michaelu on przecierz ma powrócic...
Ale wied³ug mnie to on odp³ywaj±c nie trafi³ na tez frachotowiec lecz powróci³ do cywilizowanego ¶wiata gdzie widmorego znalaz³ i zaproponowa³ mu prace...
[ Dodano: 2008-03-09, 09:59 ]
a pozatym nie ma nic muwione o walcie pewnie majk zostawi³ go ameryce u kogo¶ znajomego aby móg³ juz zyc spokojnie
a pozatym nie ma nic muwione o walcie pewnie majk zostawi³ go ameryce u kogo¶ znajomego aby móg³ juz zyc spokojnie
Bardzo mo¿liwe. Wydaje mi siê, ¿e o Michaelu dowiemy siê czego¶ wiêcej z odcinka 04x08 - Meet Kevin Johnson, ba - mo¿e to sam Michael tylko zmieni³ nazwisko, ¿eby ci ze statku go nie przejrzeli?
[ Dodano: 2008-03-13, 20:07 ]
Chociaæ spoiler mówi, ¿e zobaczymy osobê której by¶my siê nie spodziewali jeszcze kiedy¶ ujrzeæ wiêc mo¿e jednak teraz bêdzie Michael?
Ej a tak wogóle to w jaki spo¶ob (zak³adaj±c ze to michael) Przekazywa³ informacje Benowi (telepatycznie xD) bo przecierz po wybuchu bunkra nie ma juz kontaktu ze swiatem zewnêtrznym poza telefonami satelitarnymi.. A wiec jak?
A tak wogóle sk±d Ben wie ¿e michael jest na statku bo nie mysle zeby maichel podszed³ do bena i powiedzia³ czesc to ja maicheal bede dla ciebie szpiegowa³....
Mam nadziejê, ¿e nastêpny odcinek da nam odpowiedzi na te pytania
[ Dodano: 2008-03-13, 21:07 ]
a poza tym spoiler abc 8 odcinka mówi o tym, ¿e poznamy ostatni± osobê z oceanic six..hmm dziwne..to ju¿ by³o ich piêæ? O ile dobrze pamiêtam to jak narazie: Jack, Kate, Sayid i Hugo..
Wys³any: 2008-03-13, 21:18
Te¿ nie kojarze piêtej osoby która zosta³a ujawniona. No i w³±snie, sprawa Bena, jak sie porozumia³ z ludzmi...z Michaelem.... Mo¿e...mam jakie¶ przeczucie..pamiêtacie ta kase i paszporty w odmu Bena?? To mo¿e mieæ zwi±zek z Orchide±, ze zjawiskiem Cashmira, przenoszeniem w czasie. ¯e labo Ben siê sklonowa³, albo podró¿oje w czasie...skoro podobno wyspa jest innym wymiarem, to czemu nie...
Hmm...
Ciekawe, a jakby do³a¿yc do tego ten ca³y wechiku³ czasu (jak ktos nie wie to czytac post nadare w temacie tajemnice wyspy) to mog³o bybyc fajnie....
Lecz jeszcze jedno mnie ciekawi czemu ben s³ucha rozkazów jacoba czyli jakby siebie
Hm..bo byæ mo¿e nie wie o istnieniu swego drugiego 'ja'. Tzn nie wie, ¿e to on jest Jacobem. Kiedy¶ widzia³am taki film 'Kontrolerzy', tam w³a¶nie te¿ by³ jeden facet, który stara³ siê z³apaæ mordercê i siê na koñcu okaza³o, ¿e to by³a jedna i ta sama osoba tylko kole¶ nie mia³ pojêcia, ¿e to jego alter ego
Wys³any: 2008-03-14, 21:14
Ale mo¿e Jacob jest czym¶ zupe³nie innym?? Hugo przecie¿ widzi dwie osoby w chatce- Jacoba, i Christiana, wiêc,,,to raczej niemo¿liwe. Po za tym widzielsmy sylwetke Bena.
Sprawa Jacoba nadal jest nierostrzygniêta i z tego co mówi± producenici nie prêdko sie o nim dowiemy...
Ale tak naprawde to czemu on kurde siedzi w tej durnej chatce i czemu nie wszyscy go widz±...
A moze inaczej...
Jak wiemy cerbek moze przyjmowac wygl±d róznych postaci, moze w³asnie przemienia sie w cz³owieka czyli w Jacoba aby dawac rozkazy benowi moze to on cie±gle przemienia sie w WAlta w terapeutke Juliet w ojca jacka w konia Kate itp.
Moze to on w³asnie rz±dzi wysp±...
Jak wiemy cerbek moze przyjmowac wygl±d róznych postaci, moze w³asnie przemienia sie w cz³owieka czyli w Jacoba aby dawac rozkazy benowi moze to on cie±gle przemienia sie w WAlta w terapeutke Juliet w ojca jacka w konia Kate itp.
Moze to on w³asnie rz±dzi wysp±...
Ca³kiem prawdopodobne... Cerbek i Jacob to jedno i to samo..
Bo tu by sie wszystko zgadza³o....
Ale zastanawia mnie to jak do tego dosz³a jak powsta³ ten ca³y dymek i Jacob....
Ale to juz nie ten temat....
Wracajmy juz do cz³owieka bena na frachtowcu po obejrzeniu 4.07 jestemy pewni ze to maichel ale jak on sie tam dosta³...
Miejmy nadzieje ze nastepny odcinek z jego retro nam cos o tym opowie
Hehe no dok³adnie, temat postu jest Cz³owiek Bena na frachtowcu a my tu rozwa¿ania o Jacobie i Lostzilli
Odno¶nie Michaela to na pewno nastêpny odcinek przybli¿y nam jego sytuacjê, co siê sta³o, czemu jest na tym statku itp W koñcu tytu³ mówi sam za siebie
Po obejrzeniu 8 odcinka 4 serii ju¿ wiemy ¿e tym szpiegiem jest maichel....
Ciekawie sobie to wszystko Ben wykombinowa³ ¶ci±gaj±c go na ten frachtowiec
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach