Nasze forum i nowopowstały serwis utrzymują się na serwerze boo.pl. Zaczynaliśmy od startkonta, które można było opłacić jednym SMSem za 10,98 na trzy miesiące, jakiś czas temu - z racji bardzo dużego zainteresowania forum - zmuszony byłem przejść na prokonto, które kosztuje tyle samo, niemniej jest to opłata, której trzeba dokonywać co miesiąc.
Temat zakładam, gdyż może ktoś byłby w stanie co jakiś czas odciążyć mnie przy pokrywaniu tych kosztów.
Każda osoba, która pomoże w utrzymaniu forum zostanie dołączona do grupy Sponsor.
Są dwie opcje zapłacenia za serwer:
1) Płatność SMS - wysłanie SMSa (10,98zł) pod numer: 7916 o treści: "MP.5227" lub o treści "MP.BOO" (bez cudzysłowów, z kropką w środku). Po wysłaniu SMSa otrzymacie kod, który wysyłacie mi, a ja następnie przedłużam nim aktywność serwera. Mój adres e-mail to dusqmad(małpa)o2.pl
2) Płatność przelewem - kwota do przelania to 8zł (jeden miesiąc aktywności)
nazwa banku: ING Bank Śląski
nr konta: 91 1050 1070 1000 0023 0069 8988
nazwa firmy: Infomex Sp. z o.o.
adres : 34-300 Żywiec, ul. Wesoła 19b
tytuł przelewu: opłata za kod aktywujący - adres(na)email
Zamiast adres(na)email należy podać swoj własny adres email, zastępując "@" wyrazem "(na)", gdyż po otrzymaniu przez nas przekazu tradycyjnego odsyłamy pod ten adres wygenerowany, unikalny kod płatniczy o wartości przekazu, kod ten można wtedy wykorzystać na zakup dowolnej usługi na naszym serwisie.
Dopuszczalne wartości przekazów wymienione są w naszym cenniku, nie zwracamy różnic w kwotach cennika oraz przekazu, w razie nadesłania niższej od dopuszczalnej przez cennik kwoty nie jest ona zwracana.
Dobrze, że w miarę szybko przeczytałem tego posta. Proszę w przyszłości wysyłac kody na mojego maila, gdyż w innym wypadku ktoś inny może je wykorzystac do opłacenia swojej strony.