Oł-eM-Dżi xD
ja czuję się wspaniale... xD
jutro pisze test olimpijski z zeszłych lat z historii... poza tym gościu mnie w szkole wyrolował... się zapisałem na kartę motorowerową miesiąc temu, mówił że jak termin będzie znany to mnie powiadomi , dzisiaj na drzwiach sali przeczytałem że test teoretyczny odbędzie się jutro myślałem że pójdę sprawdzić gdzie gośc mieszka a później tylko po bęzynę no ale... jakoś się żyje zrobiłem naście razy naście testów i jakoś to może będzie... xD
No to powodzenia Morgoth jak ja zdawałem kilka lat temu to było pytanie ile osób może przewozić motorowerzysta. 1 !!! o ile się przepisy nie zmieniły, bo osoba która nie ukończyła 18 lat nie może brać odpowiedzialności za druga osobę.
dalej chora, myslalam ze dzis przestaną mnie boleć kości.
samopoczucie nie jest złe, doczekałam się weekendu. Posprzątałam, pouczyłam się (ot co!)
i zrobiłam moją przepysznąąą.. sałatkę.
A teraz czekam na takiego pana, ktory jak zwykle się spóźnia.
Ogolnie to jest
_________________ -Because I love you..
Jack&Kate <33
A gdzie ty mieszkasz że śniegu nie ma u ciebie? na Kamczatce? (... tam to akurat śniegu nie brakuje xD)
Ja czuję się wyśmienicie, bo jak inaczej może się czuć osoba która przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie chodzić do szkoły...a perspektywa świąt...
u mnie niedawno sypało^^ takie śnieżki leciały z nieba, bo ciężko to nazwać płatkami śniegu Ale i tak następnego dnia ze śniegu pozostawała mokra plama xD
A ja sobie zrobiłem takie małe podsumowanie co do moich zajęć edukacyjnych (hista of korse xD) i wyszło mi... 125 stron zeszytu A4 wszystko umieć jak błysk, jakieś 200-300 luźnych kartek A4, także do nauczenia... i korona - 2500 stron podręczników do przeczytania xD ... Ktoś mi zazdrości? xD
zapowiadają ci się interesujące świata, nie ma co ja zaraz siadam do lepienia pierogów i innych świątecznych rzeczy, przynajmniej nie będę miała duża do roboty bo razem ze mną będą tylko 3 osoby na wigilii więc nie jest źle nad morzem niestety śniegu brak ale nie tracę nadziei, może jeszcze coś popada - oby! trochę wychłodzona przez grypę ale zadowolona nadchodzącymi świętami - wreszcie będzie czas na pisanie fika - życzę wszystkim udanych świat i szczęścia w nowym roku a Tobie Morgoth mobilizacji do uczenia się tej nieszczęsnej historii - zdawałam rozszerzoną maturę z historii więc łączę się z tobą w bólu
brałeś jakieś używki, że masz taka jazdę ? ja w sumie również, mimo późnej pory , czuje się pozytywnie nastawiona i nakręcona po obejrzeniu nowego spoilera widziałeś go?