Oddałem swój głos na Sawyera, choć dla jego inteligencji lepszym określeniem byłaby przebiegłość. Tyle że z kobietami jest niestety bezbronny, traci facet łeb... Zupełnie jak ja
Moje głosy na:
-Oczywiście Bena gość ma łeb jakby nie patrzeć
-Daniel ten metafizyk jest po prostu świetny xD nie wiem dlaczego na niego zagłosowałem, narazie takiego głupa na tej wyspie strzela xD
Jack ma jeden głos? Najinteligentniejszy? Przecież on niczego sensownego nie wymyślił: leczy biega z pistoletem tak nieporadnie, że zastanawiam się kiedy zdobędzie sobie nowego pacjenta. Siła Jacka to kilka osób, które szepną mu to i owo...
Jak dla mnie najinteligentniejszy jest Ben: łeb do planów ma taki, że uciekłby z Fox River 3x szybciej, niż Scofield. Planuje, knuje, potrafi okłamać, zawsze wyjść na swoje. Spodobał mi się dialog, z któregoś z ostatnich odcinków.
Locke (wręcz z ironią): No co, może masz jakiś plan?
Ben: Ja zawsze mam plan.
Poza tym Locke (ma wiele mądrego do powiedzenia i często filozofuje - nie przez przypadek to imię i nazwisko ) i Sawyer. Chociaż ten drugi wykorzystuje intelekt tylko by sobie dogodzić
Cytat:
Na pewno nie Locke- ten to ma pomieszanie w głowie.
Ben jest wg. mnie najinteligentniejszą postacią w tym serialu, potrafi wyjść z każdej obsesji i zawsze ma jakiegoś asa w rękawie, oraz potrafi tak manipulować ludźmi że wszyscy prędzej czy później mu uwierzą.
Jako drugą osobę typuje Sawyera ponieważ jest on również bardzo inteligentny (chociaż daleko mu do Bena) i tak jak powiedział Dusqmad, wykorzystuje swoją inteligencja przeważnie do własnych celów
No to tak...
Ale jak juz pisali moi poprzednicy JAck tak naprawde niczego wielkiego nie wymyślił...
Jak juz to sprytnie zachował sie przy operacji bena ratując kate i sawyera z z rąk innych...
I to tyle nic więcej...
Mój głos idzie na Bena. Najbardziej inteligenta osoba na wyspie; zawsze znajdzie rozwiązanie.. i chyba to on najwięcej rozumie i zna jej tajemnice. Dobrze wie co ma zrobić w danej sytuacji. I za to go lubię.
W ostatnich odcinkach inteligentnym wydał mi się także Daniel. Całkowicie zainteresowałą mnie jego postać, podchodzi do wszystkiego na spokojnie, stara się zawsze pomyśleć zanim coś zrobi..
_________________ -Because I love you..
Jack&Kate <33
Mój glos oczywiście wędruje do Bena, gdyz to właśnie on jest najinteligentniejszy na wyspie. Umie doskonale manipulować ludźmi i ich oszukiwać. Nie ma sytuacji z której nie nie miałby pomysłu.
Oddałem swój głos na Sawyera, choć dla jego inteligencji lepszym określeniem byłaby przebiegłość. Tyle że z kobietami jest niestety bezbronny, traci facet łeb...
zgadzam sie w 100% szczegolnie z tym
Scourge33 napisał/a:
Tyle że z kobietami jest niestety bezbronny, traci facet łeb... Zupełnie jak ja
Nie będę oryginalna - tez zagłosowałam na Bena potrafi zgrabnie kłamać, manipulować, jest sprytny, przebiegły i zna tajemnice wyspy. No i te jego teksty czasem kompletnie wymiatają Daniel jest na 2 miejscu, lubię go za to, że jest naprawdę nieźle pokręcony - jak zresztą wszyscy naukowcy ;D