Dla mnie najsłodszy z nich i najfajniejszy jest Charlie i wogole najbardziej go lubie jako postać z serialu bo był bardzo opiekuńczy. Na początku stwarzał złe wrazenie pewnie przez to ze zarzywał narkotyki ale się potem zmienił.
oczywiście, że Sawyer chociaż przyznam, że miałam mały dylemat jeszcze między Sayidem i Desmondem Jack też niezły ale wiedziałam, że na niego i tak będzie dużo głosów ale cieszę się że Sawyer prowadzi ;P
muszę przyznac ze miałam dosc spory dylemat. W koncu głos poszedł na Sawyer'a, choc Jack tez jest niczego sobie^^ ma piękny, czarujący uśmiech, z kolei Sawyer ma w sobie cos charyzmatycznego i mimo ze ten typ urody nie do konca mi odpowiada, wybrałam jednak jego
Sawyer tak jakby nie był w moim typie.. choć ma w sobie to ''coś" to bardziej zainteresował mnie swoim filmowym charakterem niż samym wyglądem. We wcześniejszych rolach podobał mi się w krótszych włosach. Np. tu
_________________ -Because I love you..
Jack&Kate <33
w krótszych znacznie bardziej mi sie podoba
ogolnie nie odpowiada mi jego styl "noszenia się" w Lost'ach^^
choc czasami wyglada apetycznie z ta rozwianą fryzurką
moj głos oddałam dosc niedawno, ale przez ten czas bardzo nadrobilam moje sezonowe "opóźnienie" i po spędzeniu kilku upojnych wieczorów xD w towarzystwie panów z obsady, teraz zagłosowałabym na Jacka