Proszę byście publikowali tam wszystkie swoje prace niezwiązane z "Lost".
Zadanie "Twórczości własnej jest inne":
"Twórczość użytkowników związana z "Lost": opowiadania, wiersze itd."
Proponuję aby wprowadzić ograniczenie wysokości w Sygnaturach umieszczanych w podpisie... obecna sygnatura Laski_sw jest... nie za ładna i olbrzymia... prosiłbym od razu o jej edycję
Ja prosiłbym i proponowałbym o wprowadzenie tu jakiegoś Moda bo niezła kiszka zaczyna się tu dziać. posty laski typu ":)" to już żal powinno się je usuwać i wypersfadować to userowi. 3 Modów a każdy olał sobie forum...
z pewnością nie ma już z nami Szarleya, więc co do niego się zgadzam że olał se forum
co do niunii to rzadko tu wpada, a KhAn jest już byłym maturzystą, możliwe że jeszcze wróci
Z miejsca mówię że z chęcią mogę objąć stanowisko Moderatora, myślę że po krótkim szkoleniu bym zaprowadził tu porządek
Jeżeli mam być szczery to zgłaszam swoją kandydaturę. Mam 2 osobiste forum klasowe na których jestem Adminem a na jednym jestem modem które mogę przedstawić
spam --> porządek jest? Ewentualnie dajcie Morgotha, bo tez tak samo jak ja jest codziennie na forum. Pozdro Dusqmad.
Niech Dusq pomyśli nad przyjęciem nowego moderatora a potem zrobić jakieś głosowanie na daną osobę, tylko że przydała by się taka ankieta, że można oddac jeden głos z 1 konta i koniec - a nie 1 codziennie.
a co do Rafaqio, wyskoczył mi błąd na stronie i przy daniu odśwież zaliczyło mi tylko uśmiech a skasowało tekst, a już mie się nie chciało edytować...
Proponuję aby wprowadzić ograniczenie wysokości w Sygnaturach umieszczanych w podpisie...
Nie ma takiej opcji.
Modów nie potrzeba. Niunia ma ponoć tylko chwilowy problem z dostępem do komputera. Jeśli będzie on dłuższy to wtedy pomyślę nad zaangażowaniem nowej osoby. Na razie sam się biorę za sprzątanie. Jeśli ktoś chce pomóc to proszę o zgłaszanie postów.
myślę że Szarleyowi można zdjąć funkcję Moderatora, nie napisał ani jednej wiadomości od ponad 3 miesięcy, a pojawiła się bardzo rzadko, działalności Moderatorskich nie dostrzegam, więc domyślam się że ich nie pełni (mogę się mylić)
Dzięki temu pozbędziemy się komentarzy typu: 3moderatorów a żaden nie pracuje, i mam nadzieję że niunia szybko do nas wróci bo Dusq, ty to z pewnością masz lepsze rzeczy do robienia niż rozglądać się za jakimiś zbędnymi postami
Edit:
Rafaqio nie wypominam ci, wręcz przeciwnie, uważam twój komentarz za jak najbardziej trafny
Ostatnio zmieniony przez Morgoth 2008-06-11, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki temu pozbędziemy się komentarzy typu: 3moderatorów a żaden nie pracuje
Ja tylko stwierdziłem fakty a ty mi od razu to wypominasz. Prawda boli. Bywa. Powoedznia Dusqmad jeżeli nie znajdziesz zaufanego Moda ewentulanie kilku o ile Ci się uda którzy będą codziennie doglądać forum to sam będziesz się męczył, ale dalej już nie będę drążył w ten temat Pozdro.
2 sprawy:
1.Nie wiem czy ten wątek był zaczepiany ale co z emotikonowym errorem? jest ich zdecydowanie za mało... da się coś z tym zrobić ?
2. Proponuję powołać nowego moderadora. Khan to chyba nawet nie wie o istnieniu tego forum,a niunia ma sporo roboty na tamtym forum. Mógłbym zdecydowanie przejąć funkcję moderatora po Khanie (prosiłbym tylko o kilka wskazówek co do tej funkcji). Myślę że jestem odpowiednią osobą, do tej funkcji, niech inni się wypowiedzą. Wstępuję tutaj kilka razy dziennie, zrobienie porządku przy wizycie(w razie potrzeby) nie byłoby dla mnie problemem.
Proszę o poinformowanie proboszcza w tym temacie w razie jakichkolwiek sprzeciwów( xD) i o swoje opinie co do tego pomysłu
1.Nie wiem czy ten wątek był zaczepiany ale co z emotikonowym errorem? jest ich zdecydowanie za mało... da się coś z tym zrobić ?
Jutro postaram się to naprawić.
MODEROWANIE - wystarczy jeden moderator. Pisze się tu obecnie kilka postów dziennie, więc jedna osoba jest w stanie pilnować porządku poświęcając na to kilka minut dziennie. Więcej nie potrzeba. Jeśli forum ruszy z większą aktywnością to wtedy chętnie Cię zaangażuję, teraz nie ma tu zajęcia dla dwóch osób
ale jeden się przyda^^ jakby nie patrzeć to Niunia za często tu nie zagląda (a podwójnie szkoda ), a kontrola na forum, nawet na takim, na ktorym przychodzi dziennie kilkanaście postów potrzebna jest codzienna kontrola ale okey tak postanowiles, jezeli niunia znowu zacznie się pokazywać to nie zabiorę w tej sprawie głosy do czasu emisji V sezonu^^
Wysłany: 2008-10-17, 20:02
No te errory emotków to juz dawno o tym wspominałem ;/ , no prawda mało osób pisze tutaj więc moderatorzy nie maja tu roboty ale jak coś to popieram ,żeby Morgoth objął takie stanowisko.Myślę ,że Morgoth właśnie jako jedna z niewielu osób jeszcze coś wnosi do tego forum więc coś mu się należy (taka moja opinia) ok dzieki pozdro .
Mam pytanie:
Czy jest możliwość, żeby na stronie głównej przy dziale Offtopic był pokazany ten "licznik" kto kiedy i gdzie ostatnio dodał wiadomość? Jeżeli jest to prosiłbym o dodanie go.
[ Dodano: 2008-10-18, 14:46 ]
niepokoi mnie fakt że mimo zapewnień o tym że jeden moderator wystarczy, to wciąż się nie pokazał a usterka nie jest naprawiona ^^ jak ktoś chwilę poogląda forum to usterkę znajdzie xD
nie wiedomo, co jest przyczyną usterki. Wiem że wtym samym czasie jak znikneły emoty również na kiklu forach znikneły Avatary ;/ może główny host jest przyczyną? Kto wie... Może Dusq zapytaj się adminów hostingu boo.pl bo może tam tkwi problem.
Mam pytanie:
Czy jest możliwość, żeby na stronie głównej przy dziale Offtopic był pokazany ten "licznik" kto kiedy i gdzie ostatnio dodał wiadomość? Jeżeli jest to prosiłbym o dodanie go.
Nie rozumiem.
Morgoth; post Menvalora przekonał mnie do przydzielenia Ci funkcji moderatora. Może nie będziesz miał wiele roboty, ale skoro sam o nią prosisz (przy V sezonie pożałujesz ) to czemu nie? Jesteś osobą, która zdecydowanie robi na forum najwięcej, więc zasługujesz na dolączenie do ekipy odpowiedzialnej za ten internetowy przybytek.
http://www.arcy.net/artykuly/funkcje-moderatorow/ - tu znajdziesz instruktaż. Jak coś nie jest jasne pisz na maila
sam nie wiem co powiedzieć z jednej strony dziękuję w imieniu swoim za wyróżnienie, z drugiej mam nadzieję że te wyróżnienie jak sam powiedziałeś nie stanie się przekleństwem^^ tak czy siak, postaram się wykonywać swoją robotę jak najlepiej
Co do "licznika" przy Offtopicu: Np. Gdy mamy dział twórczość własna w menu głównym, po prawej stronie od nazwy działu jest ilość tematów i ilość postów a w następnej rubryce jest, że ostatni post napisała Cate dnia tego i tego. Gdy jest jakaś nieprzeczytana wiadomość w danym dziale to jest napisane:Nieprzeczytanych tematów xx a pod spodem: Nieprzeczytanych postówxx. W dziale offtopic jest tylko pokazane kto napisał tą ostatnią wiadomość teraz rozumiesz co mam na myśli? Domyślam się czym jest to spowodowane, ale moze da się to zmienić?^^
Ostatnio zmieniony przez Morgoth 2008-10-21, 16:56, w całości zmieniany 1 raz
Mam pytanie: mając uprawnienia moderatora zauważyłem że mogę robić porządek w shoutboxie (chyba nie będzie na razie konieczne^^). Jest tam funkcja edytuj. Czy jest możliwość dania każdemu użytkownikowi prawa do edytowania swoich wiadomości w shoutboxie? (czasami aż mnie piekło kiedyś że nie mogłem edytować czegoś, co juz przez przypadek wysłałem (automatyczny enter xD)