może zwołaj Tanirkę z PBka ona jest w tym dobra, albo Handcannona^^
[ Dodano: 2008-02-04, 13:03 ]
Dusq może utworzyc w dziale www. jeszcze dział linki ?
nie chce się wysłac wiadomośc coś gadają o tym że niepoprawne adresy...
jak to do ciebie wysłac
i jeszcze coś- PW masz zablokowane ?? jak tak to dlaczego ??
myśle że ten dział to dobry pomysł
jakby nie patrzec nie mamy tutaj jeszcze tego a dobrze by było zrobic miejsce gdzie można by podyskutowac o zdjęciach, jak kto wyszedł itp
ale i tak ostateczny głos należy do Duqmada
A ja jestem za utworzeniem tematu POMOC. Już wam tłumacze o co chodzi . Prosze czytać dalej Chodzi o to by pisać w tym temacie gdy ma sie jakieś pytania albo coś podobnego ale również pytać o DOWNLOAD i wiele innych Co wy na to ?
Nie wiem, może to tylko mój komputer znowu nawala ale nie wyświetla mi się już okienko w którym widać co dana (obecna) osoba w danej chwili robi. Jeżeli to nie jest wina mojego zasyfionego kompa to może należałoby to przywrócić
Dusqmad mam propozycję:
Anulowałeś rangę "Active User". Zrobiłeś to słusznie ale myślę że należy ją przywrócić, zmieniając kryteria dostania jej. Z pewnej perspektywy wymieniłeś VIPa na Elitę, więc teraz można by dodać z powrotem Active'a ale żeby go dostać należy nie napisać 100 postów tylko to samo co robi "Elita" tyle że delikatniej. Zauważ, mamy nowych użytkowników którzy się udzielają (Nadare, Mikobro), a na dole w liście nie różnią się niczym od tych co są tu dla downloadu. Myślę że im należało by się też pewne wyróżnienie.
Rozpatrz to i niech inni użytkownicy również się wypowiedzą na ten temat - czy myślę słusznie
PS Ten rodzaj Actice User'a by nie narażał forum na spam i bezsensowne posty tak jak to robił poprzednik
Nie chciał bym być niegrzeczny czy coś, ale czy, zgodnie z twoim rozumowaniem, Active User to osoba która wali po 5 postów na minutę, których treść zawiera się w "Tak, też uważam że to ciekawa tajemnica. Mam nadzieję że to szybko wyjaśnią"?? Jeśli tak, to nie uważam tej rangi za wybitnie prestiżową. I nie chcę by ktokolwiek odbierał ten zarzut personalnie, chodź pewnych aluzji uniknąć się niestety nie da.