Dusqmad ponieważ dyskutowanie o przeczytanych przez siebie spoilerach jest zabroniene na forum a chce sie o nich podyskutowac to czy mógłbym otworzyc temat gdzie własnie owe sprawy bedziemy omawiac?
Pytam dlatego bo pojawiły się niedawno spoilery do wszystkicg odcinków 4 serii i jak sie ona zakończy, tak mnie wzieło ze je przeczytałem i chce o nich pogadac z innymi
a ja mam takie pytanie: co to jest za grupa hggjghg? bo jak wchodze w jakiegoś użytkownika to chyba każdy takiego ma^^ zapewne ktoś zmienił nazwę z "User" na "hgjhgfg"?
mam propozycję podobną do jednej z wcześniejszych:
Usunąć z Chilloutu "ostatnią literkę", myślę że naprawdę jest takim samym tematem jak odliczanie, nabija statystyki forum a rozrywki z tego żadnej nie ma
Co byście powiedzieli na to, żeby nasze forum nie poruszało jedynie tematyki "Lost", a poszło pół kroku w stronę forum ogólnotematycznego? Chciałbym zasugerować stworzenie subforów w dziale "Offtopic": komputer, muzyka, gry itd. Dzięki temu unikniemy zastojów spowodowanych przerwami w emisji serialu, będzie się tu więcej działo, a temat główny z pewnością nie stanie sie przez to pobocznym.
myślę że można by utworzyć takie coś, z początku niezbyt mi się to uśmiechało, ale po analizie(^^) stwierdziłem że to jednak byłoby lepsze dla forum... chociaż chciałem żeby to było forum o LOST, choć mały kroczek ku ogółowi mam nadzieję że tego nie zmieni
A może utworzyć dział download gdzie umieszczali byśmy linki do jakichś innych filmów (nowości kinowych), coś podobnego do tego co jest na forum PB tylko z filmami a nie z serialami
Co wy na to
Proszę w dziale Offtopic nie dodawać linków umożliwiających pobranie gier, filmów muzyki itd.
Dział został rozbudowany wyłącznie w celach dyskusyjnych!
Proponował bym uporządkować trochę dział Offtopic, należałoby przenieśc tematy "Last fm" do Muzyki, "Najlepsze filmy", "Najciekawsze filmiki" do Filmów i utworzyć dzialik "Programy rozrywkowe"