Wysłany: 2008-05-02, 21:01
ma ktoś napisy do wersji hdtv-fov
Jak nie to ściągne rmbv albo inną wersje.
Bo dochodzą mi napisy do tego momentu jak Jin Sun są przy stacji medycznej i już napisy sie opóźniają
=
Edit - Ściągnąłem inną wersje
Ostatnio zmieniony przez baxell 2008-05-03, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
w SubEdicie można przesuwać czas pojawiania się napisów (Ctrl +D), w BESTPlayerze także (Ctrl +S), ja oglądałem też tak że się "przesunęły" napisy... i to po angielsku xD dasz radę
w media player classic mozna jak najbardziej ogladac z napisami, wystarczy ze plik z filmem i napisy maja taka samą nazwe; zaznaczasz razem oba pliki ale prawym klawiszem aby otworzyc klikasz na pliku filmowym;
czy ktos wie kiedy beda napisy do 13/14 odcinka (ciekawe czy tez dostane bana, bo raczej w google nie dostane odpowiedzi na to pyt wpisujac NAPISY 4x13/14 )
Pytanie trochę nie na czasie (teraz wszyscy zaaferowani 4 sezonem) ale mam już dość szukania po necie . Ma ktoś może link do odcinka łączącego 2 i 3 sezon. SPOILER. Na końcu 2 sezonu Jack i reszta idą razem z Michaelem do obozu innych, a w 3 sezonie są już zakneblowani i związani. No wiec moja prośba brzmi: Ma ktoś może ten odcinek, w którym zostali porwani. Albo chociaż tytuł. No chyba ze takowego odcinka w ogóle nie ma, a ja jak zwykle coś przegapiłam ;D - będę bardzo wdzięczna za info. Z góry dzięki