Proszę o to samo co powyżej z tym, że same napisy dopasowane do wersji RMVB (309 mb) odcinka 16/17. Będę wdzięczny jeżeli ktoś wrzuci na www.sendspace.pl.
Proszę o to samo co powyżej z tym, że same napisy dopasowane do wersji RMVB (309 mb) odcinka 16/17. Będę wdzięczny jeżeli ktoś wrzuci na www.sendspace.pl.
Z góry dzięuję.
Pozdrawiam!
Ten odcinek znajduje się już w dziale RMVB, wrzucony na odsiebie w paczce są napisy,
wystarczy troszkę poszukać ZOBACZ TU
Właśnie stamtąd ściągałem i odtwarzając w subedicie nie zgrywają mi się...
Spróbuj Media Player Classic - powinieneś mieć go na kompie, to standardowy odtwarzacz do rmvb, ja na tym zawsze oglądam i jest 100% synchro, napisy są oryginalne z hataka, więc nie powinieneś mieć takich problemów. Ewentualnie BS Player ...
EDIT :
A najlepiej ściągnij sobie Napi - Projekt, znajdzie napisy do Twojej wersji rmvb .
Dziwna sprawa bo Napi-Projekt na początku mi pobierał napisy a teraz nie chce nic a nic No ale wszystko spoko. Napisy mają dobre synchro z Best Playerem. Jedynym Mankamentem jest to, że chciałem wszystko ładnie estetycznie wypalić sobie na płytkę, aby nikt nie miał później problemów z napisami jak chciałby oglądać No ale nic. Wrzucę najwyżej Best Playera na płytę i będzie ok. Dzięki za pomoc.
Chciałbym uprzejmie poprosić kogoś o Lost Mising Pieces, na jakimś innym serwerze niż RS, może być MegaDownload jakość AVI z napisami PL.
Jakby ktoś miał czas, najchętniej w jak najmniejszej ilości partów, czyli kilka odcinków na paczkę. Dziękuję.
jesli ktos znajdzie lub wrzuci na megaupload trzeci odcinek szóstego sezonu lostów i poda liink do niego będę wdzięczny najlepiej Jakość AVI wszystko w jednym parcie spakowane winrarem
Chciałbym uprzejmie poprosić kogoś o Lost Mising Pieces[...]
Eh, właśnie jest z tym problem, bo linki do tego są tylko na Rapidzie, co prawda znalazłam link na megaupload, ale po ściągnięciu jakość nie jest w avi, tylko w shitavi^^ :
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
i jeszcze tutaj w dobrej jakości, ale nie wiem, czy napisy są w środku :
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować