Temat utworzyłem, by służył wszelakim poszukiwaniom linków. Szukasz jakichś linków do LOST? Poproś o nie tutaj.
Proszę by odpowiadający na poszukiwania umieszczali linki w temacie z danym odcinkiem, nie tutaj. No chyba, że ktoś poszukuje linków, które już są na forum.
Na początek ja: poszukuję linków do odcinka 4x06 w formacie RMVB (bez wbudowanych napisów) na sendspace.com.
Bardzo proszę o dodanie takowych.
Poszukuję linków do odcinka 4x07 w formacie RMVB (bez wbudowanych napisów) na sendspace.com, sendspace.pl lub plikus.pl (najchętniej na sendspace.com).
mysle Dusq ze troche przesadziles z tym banem. Chlopak nie wie gdzie czego szukac, pierwszy raz pewnie na jakims forum, pewnie dziecko co dopiero dostalo internet albo cos takiego. Nie trzeba od razu tak ostro Jak juz dac ostrzezenie to bym dal o wartosci 1
przynajmniej taka jest moja opinia
to jest temat prosze o linki, on szuka linkow i byc moze mysli ze juz takowe sa wiec sie pyta bo nigdzie nie widzial
Sporo tu tego "pewnie" ale ban chyba jest zbyt brutalnym rozwiazaniem
Morgoth, dostał bana bo zamiast przeszukać forum i znaleźć miejsce na takie pytanie, wrzucił je w pierwszym lepszym miejscu. Założę się, że nawet nie przeczytał moich wyjaśnień co do przeznaczenia tego tematu.
Zresztą skoro ktoś nie potrafi wpisać w Google 'lost 4x08 premiera' to moim zdaniem nie należy się spodziewać, że jego aktywność wniesie coś pozytywnego na forum...
Swoją drogą to chyba muszę znaleźć nowego moda, bo moje podejście nie budzi poparcia...
jak śmiesz tak mówić ? xD co jakiś czas sie spotkasz z protestem i od razu gadka o braku poparcia... jak polityk xD xD ale o modzie sie juz wypowiedziałem xD uwielbiam skracac ludzi xD
Cytat:
że jego aktywność wniesie coś pozytywnego na forum...
jak większości użytkowników
Wyjezdzam jutro i nie bede miał mozliwosci ściągnięcia odcinka dlatego prosze gdy juz on wyjdzie o wrzucenie go na plikus.pl najlepiej w wersji avi.
Wracam dopiero w niedziele wieczorem wiec macie troche czasu.
Z góry dzienks tym copomogli