Moje wyniki ^^
( II raz sboie zrobiłam ten test.)
Kate 80%
Boone 75%
John Locke 65%
Charlie 60%
Sayid 60%
Shannon 50%
Sun 45%
Jack 45%
Claire 40%
Jin 30%
Sawyer 15%
Hurley 10%
_________________ -Because I love you..
Jack&Kate <33
Ostatnio zmieniony przez niunia 2008-02-06, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Jesteś strasznie wrażliwy na opinie z zewnątrz... Ale na razie masz głowę na karku, więc nie jest źle... / (ale odjazd) niezupełnie tak to wygląda..
Hurley
70%
John Locke
65%
Sayid
65%
Boone
60%
Sun
50%
Jack
50%
Jin
50%
Claire
50%
Kate
40%
Charlie
35%
Shannon
25%
Sawyer
15%
_________________ Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę... oddech na szkle, serce na pożegnanie smutkiem malowane, kilka słów wyczytanych z zamkniętych ust "Kocham Cię i poczekam tu"
Kim jesteÅś› z LOST?
You scored as a John Locke
Łowca, tropiciel, a może coś więcej?? Jesteś strasznie opanowany i właśnie to jest twoją… najmocniejszą… stroną…. Brawo, jesteś niczym Locke.
John Locke 95% Kate 80% Sayid 60%
Jack 55%
Sawyer 50%
Boone 50%
Charlie 40%
Sun 35%
Jin 35%
Claire 35%
Hurley 20%
Shannon 15%
Heheheheheeeee Prawie się zgadza!!! Z wymienionych bohaterów lubię chcyyba najbardziej na pierwszym miejscy Locka, Sawyera i Sayda. Choć zdecydowanie największym sentymentem dażę Bena.
Kim jesteś z LOST?
You scored as a John Locke
Łowca, tropiciel, a może coś więcej?? Jesteś strasznie opanowany i właśnie to jest twoją… najmocniejszą… stroną…. Brawo, jesteś niczym Locke.
John Locke
80%
Sayid
65%
Jack
60%
Boone
60%
Jin
55%
Charlie
55%
Kate
50%
Sun
50%
Shannon
30%
Sawyer
25%
Hurley
20%
Claire
10%
no proszę stuprocentowy Sayid ile osób już torturowałeś ?
robiłem ten test 2x pierwsze wyniki widzieliście, w drugich wyszło że jestem Locke ale gdzieś mi się zapodziały