Wysłany: 2008-05-17, 19:06 Skąpstwo doprowadziło ją do choroby
Evangeline Lilly rozchorowała się z powodu pleśni, która pojawiła się w jej domu.
Gwiazda serialu "Zagubieni" przyznaje, że sama doprowadziła się do choroby próbując oszczędzić na przeprowadzce.
- Kupiłam te dom w lecie ubiegłego roku i szybko odkryłam, że jest zaatakowany przez pleśń. W ciągu czterech miesięcy rozchorowałam się, ale nadal nie chciałam się wyprowadzić, bo było mi żal pieniędzy. Wyprowadziłam się dopiero, kiedy choroba okazała się silniejsza od skąpstwa - opowiada 28-letnia aktorka wyjawiając, że jest skłonna do wielu poświęceń, aby uniknąć dawania napiwków.
- Jestem prawdziwą sknerą. W trakcie produkcji trzech pierwszych serii "Zagubionych" nie pozwalałam, aby ktoś inny zajmował się parkowaniem mojego samochodu, bo nie chciałam dawać napiwków. Przez 2 lata mieszkałam z dwiema osobami w niewielkim domku, bo dzięki temu płaciłam tylko 800 dolarów czynszu. Producenci serialu płacą nam naprawdę nieźle, więc nie musiałam tak oszczędzać, ale ja nie lubię wydawać swoich pieniędzy! - dodała gwiazda.
no jakby nie patrzeć dawanie napiwków nie jest obowiązkiem, zarobiła sobie ciężką pracą troche kasy, to nie musi jej oddawać, ci co np parkują samochody nie robią tego za darmo, ktoś im płaci na pewno. Sam też nie daje(nie będę dawać ) napiwków chyba że się trafi jakiś przesympatyczny pracownik^^