►Epizod : 6.11
►Producent : Jean Higgins
►Reżyser: Jack Bender
►Czas produkcji : 5.01 - 18.01 [2010]
[LEKARZ]
Kobieta, lub mężczyzna, wiek : koło 30, pochodzenie bez znaczenia. Pracuje na oddziale intensywnej opieki medycznej (OIOM), bystry/a, wie, co jest najlepsze dla pacjenta, nie lubi gdy ktoś kwestionuje jej słowa, lub nią dyryguje.
[OBSŁUGA REZONANSU MAGNETYCZNEGO]
Mężczyzna, bądź kobieta, wiek : około 30, pochodzenie nie ma znaczenia. Wykonuje skan potrzebny na dany dzień. Znudzony/a życiową rutyną, ale za to empatyczna w stosunku innych ludzi, którzy lękają się rezonansu.
[PRAWNICZKA]
Kobieta, wiek : 30 - 40, pochodzenie : afroamerykańskie, ostra i doskonała w swoim fachu.
Wszystko toczy się w alternatywnej rzeczywistości. Na planie znajdują się : Jin, Sun i Sayid. Ten ostatni spotyka się z Keamym i Omarem w tym samym miejscu, co poprzednio (pole golfowe). Mikhail jest wplątany w całą sytuację, wydaje się, że to on będzie nimi dowodził … Przypuszczenie : Ponieważ Keamy, Omar i Mikhail byli “tymi złymi” na Wyspie, teraz są agentami przeciwnika Jacoba w alternatywnej rzeczywistości.
Ja bym raczej stawiała na Double Visions albo The other side of life dobrze życze tej parze i chciałabym, żeby w końcu dali im spokój ale tak łatwo chyba nie będzie i Des może wrócić na wyspę, chcący czy niechcący, znając pomysły scenarzystów to nie można sie spodziewać żadnych happy endów chociaż w przypadku Desa i Penny miło by było jakby żadne z nich nie zginęło. Jack i Kate jak dla mnie mogą zginąć w męczarniach - dobra joke, aż tak źle im nie życzę ale jakby zginęli jakoś bym nie rozpaczała
Jak ja się cieszę, że w moje urodziny, będzie odcinek Hugocentryczny . Widać, że odcinki będą skupiać się tylko na głównych bohaterach serialu, a nie jakieś tam, ciotki od strony ojca Jacka , bardzo mnie ciekawi, jaki będzie miał tytuł finału i jaka będzie postać centryczna...
Jak ja się cieszę, że w moje urodziny, będzie odcinek Hugocentryczny .
Będziesz miał wesołe urodziny, sądząc po dotychczasowych retrospekcjach
Matthew napisał/a:
bardzo mnie ciekawi, jaki będzie miał tytuł finału i jaka będzie postać centryczna...
Osobiście wolałabym, aby finał był bez "centryków" ewentualnie multicentryczny ...
Oczekuję, że finał po prostu będzie zupełnie inaczej nakręcony i będzie stanowił odrębność od pozostałych.
Całkiem niedawno w Stanach odbył się konkurs, gdzie nagrodą dla zwycięzcy były pendrive'y w kształcie klucza do autodestrukcji Łabędzia. Jednak prawdziwą niespodzianką okazała się zawartość - nagrane sceny z finału 5 sezonu i pierwsze sceny odcinka 6x01.
Materiały te oczywiście pojawiły się w internecie. Powyżej Sneak Peek z odcinka "LA X" .
W materiale nie ma szokujących spoilerów, ale jeśli ktoś nic nie czytał, radzę nie oglądać, poniżej zdjęcia z nagród.
Kolejny fragment premierowego epizodu 6 sezonu Lost. Sneak Peek zawiera sceny z pierwszej części odcinka “LA X” i nowe promo wypuszczone przez stację ABC, mnóstwo nowych scen!